Allerede medlem? Login / Ikke medlem endnu? Registrer
Sprog: English Italian Latvian Norwegian Swedish Danish العربية

Vilkår


Rettigheder og betingelser for at være medlem af TalkSMS
TalkSMS er en abonnementsservice.  Det betyder, at du er medlem, til du selv beslutter dig for, at medlemskabet skal ophøre.

TalkSMS tilbyder dig at sende 50 sms hver dag (1500 SMS pr måned) overalt i verden via internett og til en fast pris. Vores mål er at kunne sende din besked til den du vil som har en mobiltelefon.

Fællesaftale for Smart SMS-services

Når du skaber en TalkSMS-konto, bekræfter du, at du accepterer fællesaftalen (vilkår) for Smart SMS-services.

Pris

Servicen TalkSMS koster 5 kr pr dag som debiteres din telefon forskudsvis med kr.149 hver måned. Eventuell trafiktakst tilkommer fra din operatør.

Fortrydelsesret
Når du bliver medlem av TalkSMS har du 14 dagers fortrydelsesret.

Ubrugte beskeder
Hvis du ikke sender alle de beskeder, du har pr dag, vil ikke disse overføres til næste dag.

Levering af beskeder
TalkSMS bruger ViaNett som leverandør.  Det betyder, at du har adgang til ViaNetts evne til at levere beskeder over hele verden.  Vi kan ikke garantere, at alle beskeder bliver leveret.  Du kan have indtastet et forkert nummer.  Nogle gange er det tekniske problem i forbindelse med levering og for eksempel i lande, hvor vi sender få beskeder, ved vi ikke altid, om kvaliteten er, som du er vant til.  Det kan være, at du forsøger at sende en besked til en mobiloperatør, vi ikke kan levere til.

Du har også pligter
For at alle medlemmer skal have en god service, er det meget vigtigt, at ikke sjikane eller ubehageligt indhold er sendt.  Husk på, at der i andre lande kan være andre opfattelser af, hvad der er "god folkeskikk".

I forhold til hvad SMS koster, har tjenesten en meget lav pris, især i lande, der normalt er meget dyrt at sende til.  Derfor kan du ikke sende SMS ved at bruge software, der kan udnytte servicen maksimalt hver dag.

Det er din konto, og den er personlig
Kontoen tilhører dig personligt og du kan ikke lade andre bruge den.  Hvis det sker, udnytter du de lave priserne, vi leverer, på en sådan måde, at det skader hele tjenesten.

Du kan ikke bruge kontoen til andre formål end rent personlige
Ønsker du en konto til firmabrug, reklame eller andre kommercielle formål, foreslår vi, at du kontakter ViaNett i stedet.  Det er ikke tilladt at bruge din TalkSMS -konto til sådanne formål.

Vi kan blokere din konto
Hvis vi finder, at det er sendt indhold, som vi ikke er i stand til at stå inde for eller at du på anden måte udnytter eller misbruger tjenesten på en sådan måde, der ikke er forenelig med, at mange medlemmer har glede av TalkSMS, vil vi blokere din konto uden varsel.  Vi har i denne sag, ret til ikke at betale dig noget tilbage, og du har ikke på nogen måde ret til at kræve erstatning fra os.

Vi kan blokere for et land eller en mobiltjeneste, så du kan ikke sende.
Priserne kan ændre sig meget hurtigt.  Nogle gange kan prisen for beskeder til nogle modtagere ændre sig i løbet af et par minutter.  Dette er tilfældet, når du er medlem af en tjeneste, hvor du får sende hvor du vil.  Men vi er nødt til at foretage en reservation, bare fordi tjenesten er så meget omfattende, end du er vant til.  Vi kan derfor blokere en mobiloperatør, det kan sendes til, uden varsel.

Alle indlæg vil blive logget
Hvis du har spørgsmål til os eller problemer med at sende beskeder, dit du ønsker, kan vi hjælpe dig.  Derfor også alle beskeder logged.  Havde vi ikke gjort det, så kunne vi ikke hjælpe til med at finde en fejl.  Dette sker også af sikkerhedsmæssige hensyn, så vi er sikre på, at du får, hvad du har betalt for.  Vi har en taushedspligt og vi lagrer ikke opplysinger i længere tid, end vi lov til i overensstemmelse med gældende love og forskrifter.  Vi giver dessuten ikke oplysninger til andre om dit telefonnummer eller indholdet af de beskeder, hvis ikke vi er nødt til at gøre dette.  Men vi kan kontrollere loggen, for eksempel, fordi vi modtager en klage fra en modtager eller, for eksempel fra mobiloperatøren i et andet land.

Servicen er ikke for børn
For at skabe en TalkSMS-konto, skal du være mindst 18 år.

Ønsker du, at dit medlemskab skal afsluttes?
Betalingsabonnementet kan stoppes ved at sende TALKSMS STOP til 1980 fra din mobiltelefon.  Så vil du ikke modtage flere beskeder, der koster penge, men kontoen vil fortsat blive registreret, og du vil fortsætte med at modtage gratis oplysninger fra TalkSMS.  Du vil også beholde kontaktregisteret.
Hvis du ønsker at slette din konto, kan du sende TALKSMS STOPALL til 1980 fra din mobiltelefon.

Betingelser for kreditkortbetaling
Ved at betale med kreditkort, indleder du en abonnementsservice. Kortet belastes hver 30. dag indtil abonnementet er stoppet, for at sørge for, at du ikke går tom for SMS. Den første ugen bliver du kun belastet EUR 1, derefter gælder priserne som ble vist på betalingssiden under betalingen.

Dersom det ikke er nok penge på kreditkortet når en belastning blir forsøgt, vil et nyt forsøg på belastning gøres påfølgende dag.

Efter den indledende betalingen vil en kvittering sendes til mailadressen som er registreret på TalkSMS-kontoen.

Ønsker du, at stoppe kreditkortbetalingsabonnementet, send en mail til TalkSMS support på support@talksms.com. I tilfæld der kreditkortet har utløbet, venligst først kontakt TalkSMS support for at stoppe abonnementet, og start et nyt abonnement fra kontosiden.

Har du brug for hjælp?
Ring telefon 30601980 og spørg efter om kundeservice, eller send en e-mail til support@talksms.com.
Vi vil gøre vores bedste, for at du vil være tilfreds!

.............................................................................


TalkSMS ejes af Smart SMS AS.
Smart SMS-AS
Postbox 528, Høyden
N-1522 Moss
Norge
Tel: 30601980
Org. nr.: 987 333 731


Facebook
Seneste aktiviteter

Teknologien er drevet af SQLExpert AS
Copyright SQLExpert AS
Priser / Vilkår