Redan medlem? Login / Inte medlem än? Registrera
Språk: English Italian Latvian Norwegian Swedish Danish العربية

Villkor


Rättigheter ni har og villkor för att vara användare av TalkSMS

TalkSMS är en abonnemangstjänst. Det vill säga att ni är är medlem tills ni själv bestämmer er för at abonnemanget ska upphöra.

TalkSMS erbjuder er att skicka 30 SMS varje dag var som helst i världen via internett och till ett fast pris.
Vårt mål är att klara att skicka ert meddelande till den ni vill som har en mobiltelefon.

Gemensamt avtal för Smart SMS-tjänster
När ni skapar ett TalkSMS-konto, bekräftar ni att ni accepterar det gemensamma avtalet för Smart SMS-tjänster.

Oanvända meddelanden
Om ni inte skickar alla meddelanden, överförs ej dessa till nästa dag.

Leverering av meddelanden
TalkSMS använder ViaNett som leverantör. Det betyder att ni har tillgång på ViaNetts möjlighet att leverera meddelanden över hela världen. Vi kan ej garantera att alla meddelanden levereras. Det kan hända ni har skrivit fel nummer. Några ganger är det tekniska problem i samband med leveransen, och till exempel i länder där vi skickar få meddelanden vet vi ej alltid om kvaliteten är som ni är van vid. Det kan dessutom tänkas att ni försöker skicka ett meddelande till en mobiloperatör som vi inte kan leverera till.

Ni har också plikter
För att alla medlemmarna ska ha en bra tjänst, är det mycket viktigt att inte chikan eller stötande innehåll skickas. Kom i håg att i andra länder kan det vara helt andra uppfatningar av vad som är "bra beteende".
Jämfört med vad SMS kostar, har tjänsten ett mycket lågt pris, speciellt i länder det normalt är mycket dyrt att skicka till. Ni kan därför inte skicka SMS vid hjälp av programvara som kan utnyttja tjänsten maximalt varje dag.

Det är ert konto, och det är personligt
Kontot tillhör er personligen og ni kan inte låta andra använda den. Om ni gör det, utnyttjar ni de låga priserna vi erbjuder, på ett sätt som skadar hela tjänsten.

Ni kan inte använda kontot till andra föremål än rent personliga
Önskar ni ett konto till firmaanvändning, annonsering eller andra kommersiella föremål, föreslår vi att ni kontaktar ViaNett istället. Det är inte tillåtet att använda ert TalkSMS-konto för sådana föremål.

Vi kan spärra ert konto
Om vi upptäcker att det skickas innehåll som vi inte kan försvara eller att ni på annat sätt utnyttjar eller missbrukar tjänsten på ett sätt som inte är förenlig med att många medlemmar har glädje av TalkSMS, vill vi spärra ert konto utan varning. Vi har i sådana fall rätt til inte att betala er något tillbaks, och ni har på inget sätt någon rätt att kräva ersättning från oss.

Vi kan spärra ett land eller en mobiloperatör så att ni inte får skickat
Priserna kan förändra sig mycket snabbt. Några gånger kan priset på meddelanden til några mottagare ändra sig på få minutter. Så är det när ni är medlem av en tjänst där ni får skicka vart ni vill. Vi måste dock ta ett förbehåll precis för att tjänsten är så mycket mer omfattande än vad ni är van vid. Vi kan därför spärra en mobiloperatör det kan skickas till, utan varning.

Alla meddelanden sparas i en logg
Om ni har frågor till oss eller problem med att skicka meddelanden dit ni vill, kan vi hjälpa er. Därför loggas alla meddelanden. Gjorde vi inte detta, kunde vi hellre inte hjälpa till med att hitta fel. Detta görs dessutom av säkerhetsskäl, så vi är säkra på att ni får vad ni betalat för. Vi har tystnadsplikt och vi tar inte vara på uppgifter i längre tid än vi har tillstånd till enligt lagar och förskrifter. Vi utlevererar dessutom inte uppgifter till andra om ert telefonnummer eller innehåll i meddelanden om inte vi påläggas att göra detta. Vi kan emellertid kolla loggen, till exempel om vi får en klaga från en mottagare eller till exempel mobiloperatören i ett annat land.

Åldersgräns
För att skapa ett TalkSMS-konto, måste ni vara minst 18 år eller få er vårdnadshavare att acceptera villkoren, i vilket fall er vårdnadshavare är ansvarig för ert konto tills ni fyller 18 år.

Vill ni att medlemsskapet ska avslutas?
Betalningsabonnemanget kan stoppas vid att skicka TALK STOP till 72323 från er mobiltelefon. Då vill ni ikke motta flera meddelanden som kostar pengar, men ert konto vill fortfarande vara registrerad, og ni vill fortfarande motta gratis information från TalkSMS. Ni vill också behålla ert kontaktregister.

Om ni önskar att kontot ska raderas helt, kan ni skicka TALK STOPALL till nummer 72323 från er mobiltelefon.

Villkor för kreditkortbetalning

Genom att betala med kreditkort inleder du en abonnemangstjänst. Kortet belastas var 30:e dag tills abonnemanget stoppas, för att se till att du ej går tom for SMS. Den första veckan belastas du endast EUR 1, därefter gäller priserna som visades på betalningssidan under betalningen.

Om det ej finns tillräckligt med pengar på kreditkortet när en belastning försökt, vill det göras ett nytt försök nästa dag.

Efter den inledande betalningen skickas en kvittering till mejladressen som är registrerad på TalkSMS-kontot.

Vill du stoppa kreditkortbetalningsabonnemanget, skicka ett mejl till TalkSMS support på support@talksms.com. I fall där kreditkortet utlöpt, var vänlig  först kontakta TalkSMS support för att stoppa abonnemanget, och starta ett nytt abonnemang från kontosidan.

Behöver ni hjälp?
Ring telefon +4769206925 och fråga efter kundservice, eller skicka ett mail till kundeservice@talksms.com.

Vi skal göra vårt bästa för att ni ska vara nöjd!

.............................................................................


TalkSMS is owned by Smart-SMS AS.

Smart-SMS AS
Postbox 528, Høyden
N-1522 Moss
Norway

Tlf: +4769206925
Org nr: 987 333 731


Facebook
Senaste aktiviteter

Tekniken drivs av SQLExpert AS
Copyright SQLExpert AS
Priser / Villkor